Mobirise Website CreatorOm Brantbergs Webpublicering

I den gamla skolan i den lilla byn Svenshult utanför Knäred i Halland produceras det idag hemsidor och logotyper. Placeringen ute på landsbygden är en av delarna som gör vår affärsidé möjlig - att erbjuda professionell webbpublicering och logotyper till småföretagare - till budgetpriser.

Livet på landet

I den gamla skolan i byn Svenshult utanför Knäred (Laholms kommun, Hallands län) produceras idag hemsidor och logotyper. Vår affärsidé är att även småföretagare ska ha råd med professionella hemsidor och logotyper.


Inspirerande miljö
Brantbergs Webpublicering huserar i den gamla skolan i den lilla byn Svenshult utanför Knäred i Halland. Den gamla byggnaden har en härlig atmosfär, och de öppna fälten och skogarna som omger Svenshult utgör en inspirerande miljö. Här betar korna i hagarna och vallen slås på ängarna!

Erfarenhet sedan 2001
Vi har sysslat med webbpublicering och hemsidor sedan 2001 - vilket med "internet-mått-mätt" är rena stenåldern! Vi har lång erfarenhet och har varit med om utvecklingen av internets första stapplande steg med pipande modem till dagens mobilsamhälle med ständig uppkoppling. Vi kan det här med hemsidor, och vet vad som fungerar.

Knäred - Omfamnad av naturen
Svenshult, där Brantbergs Webpublicering är lokaliserat, tillhör Knäred i Laholms Kommun - Halland. Knäred är en liten ort i det halländska inlandet som bjuder på en fantastisk natur. Du kan läsa mer om Knäred på www.knared.nu - och missa inte bilder från Knäred på Instagram: www.instagram.com/knaredsfoto.

Bästa budgetval

Vi har tagit fram ett koncept som gör oss till vad vi kallar bästa budgetval. Grunden bygger på låga omkostnader och ett effektivt arbetssätt.


Låga omkostnader
Med vår placering ute på landsbygden slipper vi dyra kontorslokaler, vilket gör att vi har en möjlighet att hålla låga priser på det vi producerar.

Öppen programvara
Vi använder oss nästan uteslutande av s k öppen programvara (Open Source). Detta gör att vi slipper dyra licenskostnader och därmed kan pressa våra priser ytterligare.

E-post som enda kontaktväg
Vi har valt att ha e-post som enda kontaktväg. Du kan inte nå oss per telefon, och vi ringer ej heller upp dig, utan all kommunikation sker via e-post. Detta gör att vi kan arbeta på ett effektivt sätt, utan dyra kostnader för telefonabonnemang. Vi kan också arbeta på valfria tider då vi inte behöver passa telefon. Detta är en av grundstenarna i vår affärsidé. Du kan dock känna dig trygg med att kontakta oss via e-post - vi svarar alltid på all e-post inom 24 timmar - oftast bra mycket snabbare än så!

Välkommen att kontakta oss!

Brantbergs Webpublicering - Din trygga partner

Bästa budgetval

Bästa budgetval

Alltid gratis designförslag

Gratis designförslag

100%-nöjd-garanti

100%-nöjd-garanti

Verksamma sedan 2001

Verksamma sedan 2001

Brantbergs Webpublicering

Mobilanpassade hemsidor
Mobilanpassade hemsidor. Snabbt, enkelt och billigt. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!

Logotyper
Professionella logotyper för alla tillfällen. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!