Hemsidor - Mobilanpassade

Vi bygger en mobilanpassad hemsida åt dig. Billigt och till fast pris. Du väljer om du vill kunna uppdatera din hemsida själv eller alternativt låter du oss sköta det genom att helt enkelt maila dina uppdateringar. Enklare kan det inte bli!

Vill du kunna uppdatera själv behöver du ha en hemsida skapad hos någon av våra samarbetspartners One.com eller Hemsida24.se. Där beställer du ditt webbhotell och domän (eller flyttar din befintliga). Vi hjälper dig att bygga din nya hemsida!

Har du redan idag ett webbhotell kan vi bygga en ny hemsida åt dig där. Vill du så kan vi även hjälpa dig att byta till ett prisvärt abonnemang hos One.com eller Hemsida24.se - så du får ut mer för dina pengar!

Intresserad av en ny hemsida? Kontakta oss och berätta lite vad du är ute efter - så hjälper vi dig, och kommer med gratis designförslag.

Kom ihåg: Du får alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti.


Priser för hemsida

Mobilanpassad hemsida

Pris från 2250kr
Engångskostnad - inga månadsavgifter****

 • Startavgift: 1650kr
 • Pris per webbsida*: 600kr

 • Gratis designförslag
 • 100%-nöjd-garanti

 • Uppdatera själv via One.com eller Hemsida24.se, eller enkelt via e-post


Uppdatering STANDARD

Pris 150kr
per 15 minuter

 • Uppdatering Standard**
  utförs inom 5 arbetsdagar och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

 • Uppdatering sker via e-post.

 • OBS! Gäller för egen hemsida, One.com eller Hemsida24.se - övriga debiteras timkostnad 600kr/h.

Uppdatering EXPRESS

Pris 300kr
per 15 minuter

 • Uppdatering Express***
  utförs inom 24 timmar (vardagar) och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

 • Uppdatering sker via e-post.

 • OBS! Gäller för egen hemsida, One.com eller Hemsida24.se - övriga debiteras timkostnad 600kr/h.
* = I prisuppgiften för skapandet av webbsidor ingår en begränsning om max 1800x2700 pixlar per webbsida för att det fasta priset ska gälla. Kompletta specifikationer ges på begäran.

** = Alla uppdateringar sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). En normal uppdatering av t ex 1-2 bilder samt text på en webbsida tar vanligen ca 10-15 minuter. OBS! Gäller för egen hemsida, One.com eller Hemsida24.se - övriga debiteras timkostnad 600kr/h.

*** = Expressuppdatering sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). Expressuppdatering sker av max 3 webbsidor per tillfälle. För överskjutande antal sidor som behöver uppdateras vid samma tillfälle tillämpas Uppdatering Standard enligt ovan. OBS! Gäller för egen hemsida, One.com eller Hemsida24.se - övriga debiteras timkostnad 600kr/h.

****= Du debiteras aldrig några månadskostnader eller andra abonnemang av oss. Har du däremot ett separat abonnemang för hemsidesprogram hos t ex Hemsida24.se eller One.com debiteras du för ditt abonnemang av din respektive leverantör.


Vi bygger hemsidor för dig som inte kan, vill eller har tid att själv uppdatera

Vi har ett unikt koncept som vänder sig till dig som inte kan, vill eller har tid att själv uppdatera din hemsida. Hos oss uppdaterar du enkelt via e-post. För dig som själv vill ha möjlighet att uppdatera din hemsida har vi alternativ även för detta.

Är du intresserad av en ny hemsida, kontakta oss och berätta lite vad du är ute efter så hjälper vi dig, och kommer med kostnadsfritt designförslag - du förbinder din inte till något överhuvudtaget!

Uppdatera själv eller enkelt via e-post

Hos oss behöver du inte bry dig om krångliga program, bortglömda inloggningsuppgifter eller löpande månadskostnader. Hos oss uppdaterar du helt enkelt genom att skicka ett mail till oss med det du vill ha ändrat på din hemsida. Vi utför sedan uppdateringen på din webbplats.

Vill du själv kunna uppdatera din hemsida går detta naturligtvis bra - men då krävs att du har en hemsida skapad via Hemsida24.se eller One.com vilka är våra samarbetspartners. Då kan du själv uppdatera direkt via internet.


Kombinera med sociala medier

Vi anser att du faktiskt inte behöver uppdatera din hemsida var och varannan dag - utan att man arbetar med en mer statisk hemsida, och istället gör de löpande uppdateringarna via sociala medier.

Vi rekommenderar en kombination av Facebook och Instagram, där man använder Facebook för löpade nyhetsuppdateringar och interaktion med sina kunder. Instagram är en bra kanal för att visa upp produktnyheter och/eller inspirationsbilder. 


Referenser - Hemsidor

Här följer ett litet urval av referenser för hemsidor som vi skapat.
(Klicka på respektive bild för att besöka hemsidan)

Frågor & svar om hemsidor

Ja! Hos oss väljer du om du själv vill uppdatera din hemsida direkt via internet, eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Om du vill att vi hjälper dig, så uppdaterar du enkelt via e-post. Detta är ett unikt koncept som vi är stolta över, där vi vänder oss till dig som inte kan, vill eller har tid att själva uppdatera din hemsida.

Notera att om du själv vill kunna uppdatera måste din hemsida vara skapad via Hemsida24.se eller One.com som är våra samarbetspartners.

Naturligtvis kan du kombinera din hemsida med en webbshop. Antingen direkt från start, eller för komplettering i framtiden. Det går alltid att "sy ihop" hemsida och webbshop.

Är du ute efter en enklare webbshop kan du snabbt och enkelt starta det med vår samarbetspartner One.com. Du kan välja att lägga till en webbshop till samtliga deras webbhotellspaket. Även Hemsida24.se har webbshopslösningar som är inkluderade i deras abonnemang.

För mer avancerade butiker brukar vi rekommendera Abicarts lösning som erbjuder allt från en enkel uppstartsbutik till en fullfjädrad webbshop. De är proffs på webbutiker, och kan hjälpa dig att bygga och utforma din egna webbshop. Läs mer på www.abicart.se.

Som företagare ska du alltid skaffa ett eget domännamn. Ett domännamn är t ex "mittnamn.se" och används för att ansluta din hemsida (t ex "www.mittnamn.se") och e-post (t ex "info@mittnamn.se") till Internet. Du bokar ditt domännamn via ett webbhotell. Webbhotellet sköter sedan din e-post och huserar din hemsida (de sidor som vi skapar till dig). Läs mer nedan: "Vilket webbhotell ska jag välja?"

Ja - du måste alltid ha ett webbhotell. Webbhotellet är kopplat mot Internet, och gör så att din hemsida kan visas på Internet. Den hemsida vi skapar till dig måste föras över till ett webbhotell, alternativt bygger vi hemsidan via webbhotellets hemsidesredigerare. Läs mer nedan: "Vilket webbhotell ska jag välja?"

Idag är de flesta webbhotell seriösa aktörer. Vilket man väljer är lite en fråga om vilka behov man har, och hur mycket man är beredd att betala. Vi samarbetar med www.one.com och www.hemsida24.se. Vill du att vi ska skapa en hemsida som du själv kan uppdatera måste du ha ett abonnemang hos någon av dessa två.

Din HEMSIDA består av ett antal WEBBSIDOR. Hur många webbsidor du behöver på din hemsida varierar stort. Men ett minimum är att man har en förstasida och en kontaktsida. Vanligen har man också (minst) en webbsida där man presenterar antingen sina produkter eller tjänster. Det kan också vara bra att ha en sida med information om företaget. Det rekommenderas även att ha en "policy-sida" då det är ett lagkrav att man berättar för besökarna till ens hemsida om hur man använder s k cookies och hanterar personuppgifter enligt GDPR. Så en hemsida som består 2-6 webbsidor är det normala för ett mindre företag.

Bästa budgetval för hemsidor och logotyper

Bästa budgetval

Alltid gratis designförslag

Gratis designförslag

100%-nöjd-garanti

100%-nöjd-garanti

Hemsidor sedan 2001

Verksamma sedan 2001

Hemsidor

Logotyper

free hit counter

Website Monitoring by ServiceUptime.com
Website Monitoring