Mobirise


Hemsidor - Mobilanpassade

En mobilanpassad "mobile first" hemsida är en webbplats där mobilanvändaren sätts i första hand. Designen bygger på en s k adaptiv teknik där innehållet byggs i block som anpassar sig efter användarens skärmstorlek. Denna typ av hemsida bygger på den allra senaste tekniken och fungerar utmärkt på små skärmar - men även på större skärmar (surfplattor, laptops, stationära datorer). Vår egna hemsida, den du tittar på just nu, är byggd enligt "mobile first"-principen.


Priser för hemsida

Mobilanpassad hemsida

Pris från 2250kr
Engångskostnad - inga månadsavgifter

 • Startavgift: 1650kr
 • Pris per webbsida*: 600kr

 • Gratis designförslag
 • 100%-nöjd-garanti


Uppdatering STANDARD

Pris 150kr
per 15 minuter

 • Uppdatering Standard**
  utförs inom 5 arbetsdagar och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

 • Uppdatering sker via e-post.

Uppdatering EXPRESS

Pris 300
per 15 minuter

 • Uppdatering Express***
  utförs inom 24 timmar (vardagar) och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

 • Uppdatering sker via e-post.
* = I prisuppgiften för skapandet av webbsidor ingår en begränsning om max 1800x2700 pixlar per webbsida för att det fasta priset ska gälla. Kompletta specifikationer ges på begäran.
** = Alla uppdateringar sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). En normal uppdatering av t ex 1-2 bilder samt text på en webbsida tar vanligen ca 10-15 minuter.
*** = Expressuppdatering sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). Expressuppdatering sker av max 3 webbsidor per tillfälle. För överskjutande antal sidor som behöver uppdateras vid samma tillfälle tillämpas Uppdatering Standard enligt ovan.


Vi bygger hemsidor för dig som inte kan, vill eller har tid att själv uppdatera

Vi har ett unikt koncept som vänder sig till dig som inte kan, vill eller har tid att själv uppdatera din hemsida. Hos oss uppdaterar du enkelt via e-post. Inga krångliga program. Inga abonnemangskostnader.

Uppdatera enkelt via e-post

Hos oss behöver du inte bry dig om krångliga program, bortglömda inloggningsuppgifter eller löpande månadskostnader. Hos oss uppdaterar du helt enkelt genom att skicka ett mail till oss med det du vill ha ändrat på din hemsida. Vi utför sedan uppdateringen på din webbplats.

Vi rekommenderar vårt koncept för dig som har behov av att uppdatera din hemsida max 1 gång per månad (ca 10-12 ggr/år).

(Vid behov av fler uppdateringar rekommenderar vi en lösning där du själv kan uppdatera din hemsida direkt. Detta är dock något som vi INTE erbjuder.)


Kombinera med sociala medier

Vi anser att du faktiskt inte behöver uppdatera din hemsida var och varannan dag - utan att man arbetar med en mer statisk hemsida, och istället gör de löpande uppdateringarna via sociala medier.

Vi rekommenderar en kombination av Facebook och Instagram, där man använder Facebook för löpade nyhetsuppdateringar och interaktion med sina kunder. Instagram är en bra kanal för att visa upp produktnyheter och/eller inspirationsbilder. 

Referenser - Hemsidor

Här följer ett litet urval av referenser för hemsidor som vi skapat.
(Klicka på respektive bild för att besöka hemsidan)

Frågor & svar om hemsidor

Nej. Hos oss kan du endast skicka in önskade uppdateringar via e-post. Detta är ett unikt koncept som vi är stolta över - och vi vänder oss till dig som inte kan, vill eller har tid att själva uppdatera din hemsida. Vill du själva kunna uppdatera direkt på sajten får du söka dig till en annan leverantör, då vi inte erbjuder detta.

Naturligtvis kan du kombinera din hemsida med en webbshop. Antingen direkt från start, eller för komplettering i framtiden. Det går alltid att "sy ihop" hemsida och webbshop.

Vi erbjuder dock ej någon webbshop då vi rekommenderar att man själv måste kunna uppdatera sin butik via ett webbgränssnitt. Vi brukar därför föreslå Textalks lösning som erbjuder allt från en enkel uppstartsbutik till en fullfjädrad webbshop. Läs mer på www.textalk.se/webshop.

Som företagare ska du alltid skaffa ett eget domännamn. Ett domännamn är t ex "mittnamn.se" och används för att ansluta din hemsida (t ex "www.mittnamn.se") och e-post (t ex "info@mittnamn.se") till Internet. Du bokar ditt domännamn via ett webbhotell. Webbhotellet sköter sedan din e-post och huserar din hemsida (de sidor som vi skapar till dig). Läs mer nedan: "Vilket webbhotell ska jag välja?"

Ja - du måste alltid ha ett webbhotell. Webbhotellet är kopplat mot Internet, och gör så att din hemsida kan visas på Internet. Den hemsida vi skapar till dig, måste föras över till ett webbhotell. Läs mer nedan: "Vilket webbhotell ska jag välja?"

Idag är de flesta webbhotell seriösa aktörer. Vilket man väljer är lite en fråga om vilka behov man har, och hur mycket man är beredd att betala. De flesta av våra kunder har sin hemsida hos antingen www.one.com, www.loopia.se eller www.surftown.se.

Din HEMSIDA består av ett antal WEBBSIDOR. Hur många webbsidor du behöver på din hemsida varierar stort. Men ett minimum är att man har en förstasida och en kontaktsida. Vanligen har man också (minst) en webbsida där man presenterar antingen sina produkter eller tjänster. Det kan också vara bra att ha en sida med information om företaget. Det rekommenderas även att ha en "policy-sida" då det är ett lagkrav att man berättar för besökarna till ens hemsida om hur man använder s k cookies och hanterar personuppgifter enligt GDPR. Så en hemsida som består 2-6 webbsidor är det normala för ett mindre företag.

Bästa budgetval för hemsidor och logotyper

Bästa budgetval

Alltid gratis designförslag

Gratis designförslag

100%-nöjd-garanti

100%-nöjd-garanti

Hemsidor sedan 2001

Verksamma sedan 2001

Hemsidor

Logotyper

free hit counter

Website Monitoring by ServiceUptime.com
Website Monitoring