Web GeneratorTraditionell hemsida

En traditionell, mobilvänlig, hemsida är som ett ombonat och mysigt trähus. Funktionellt, men kanske utan den allra senaste tekniken. För den som vill ha något med karaktär.

Vad är en traditionell hemsida?

En traditionell hemsida är baserad på vanlig html-kodning vilket gör det möjligt att skapa webbplatser med en egen karaktär. Våra traditionella hemsidor är vad vi kallar "mobilvänliga" vilket innebär att de är byggda med element som fungerar bra inte bara på dator, utan också för de som besöker sidorna med en mobil.


Så här fungerar det
En traditionell hemsida som visas på en mobiltelefon förminskas automatiskt ner för att rymmas på mobilens skärm. Därför är det viktigt att alla ingående element på hemsidan görs tillräckligt stora och tydliga för att fungera på en mindre skärm. Vi bygger våra traditionella hemsidor med tydliga menyer, stor text samt stora bilder vilket gör att de fungerar utmärkt även på mobiler.

Varför välja en traditionell hemsida?
Om man vill ha en hemsida som är ombonad och mysig ska man välja en traditionell hemsida. Här har man möjlighet att skapa en unik design som skiljer sig från dagens moderna hemsidor som baseras på block. Vi rekommenderar traditionell hemsida till de som vill skapa en unik atmosfär - t ex för gårdsbutiker, b&b, konstnärer, serviceföretag, hantverkare och andra som har en mer nischad verksamhet.

Fördelar med traditionell hemsida: Unik design, beprövad teknik, låg framtagningskostnad
Nackdelar med traditionell hemsida: Försämrad ranking på t ex Google vid mobilsök

Referenser - traditionell hemsida

Här ser du några exempel på traditionella hemsidor:

Traditionell hemsida

Härjeåsjöns Lantgård
www.lantgard.nu

Traditionell hemsida

Båstad Fest & Is-service
www.fest-is.se

Traditionell hemsida

Statisk elektricitet
www.statiskelektricitet.se

Traditionell hemsida

Publikteknik
www.publikteknik.se

Prislista - Traditionell hemsida

Traditionell hemsida
[mobilvänlig]

Pris från


1850kr

(Engångskostnad - Inga månadsavgifter)
  • Startavgift: 1250kr
    Pris per webbsida*: 600kr
  • Uppdatering Standard: 150kr
  • Uppdatering Express: 300kr

Uppdatering Standard** utförs inom 5 arbetsdagar och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

Uppdatering Express*** utförs inom 24 timmar (vardagar) och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.


* = I prisuppgiften för skapandet av webbsidor ingår en begränsning om max 1500x3000 pixlar per webbsida för att det fasta priset ska gälla. Kompletta specifikationer ges på begäran.

** = Alla uppdateringar sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). En normal uppdatering av t ex 1-2 bilder samt text på en webbsida tar vanligen ca 10-15 minuter.

*** = Expressuppdatering sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). Expressuppdatering sker av max 3 webbsidor per tillfälle. För överskjutande antal sidor som behöver uppdateras vid samma tillfälle tillämpas Uppdatering Standard enligt ovan.

Vad är skillnaden mellan de olika hemsidestyperna?

Vi erbjuder hemsidor baserade på tre olika tekniker. För att på ett enkelt sätt förklara skillnaden mellan dessa, kan man göra en liknelse med hus.


Traditionell hemsida
= Ett ombonat och mysigt trähus. Funktionellt, men kanske utan den allra senaste tekniken.
För den som vill ha något med karaktär.
Läs mer om traditionell hemsida!

Mobilanpassad hemsida "mobile first"
= En modern villa med öppen planlösning och den nyaste tekniken.
För den som vill ha det senaste.
Läs mer om "mobile first" hemsida!

Mobilanpassad hemsida "desktop first"
= En blandning av det traditionella trähuset och den moderna villan.
För den som vill ha det bästa av två världar.
Läs mer om "desktop first" hemsida!

Våra garantier

Hos oss blir du nöjd - det garanterar vi. Vi ger alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Skulle du - mot förmodan - inte bli nöjd, behöver du inte betala en endaste krona. Så du har allt att vinna - och inget att förlora - på att prova på oss.

Brantbergs Webpublicering

Mobilanpassade hemsidor
Mobilanpassade hemsidor. Snabbt, enkelt och billigt. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!

Logotyper
Professionella logotyper för alla tillfällen. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!