Site BuilderMobilanpassad hemsida - "mobile first"

En mobilanpassad hemsida enligt principen "mobile first" är som en modern villa med öppen planlösning och den nyaste tekniken. För den som vill ha det senaste. "Mobile first" innebär att man sätter mobilanvändaren först med s k adaptiv teknik.

Vad är en mobilanpassad "mobile first" hemsida?

En mobilanpassad "mobile first" hemsida är en webbplats där mobilanvändaren sätts i första hand. Designen bygger på en s k adaptiv teknik där innehållet byggs i block som anpassar sig efter användarens skärmstorlek. Denna typ av hemsida bygger på den allra senaste tekniken och fungerar utmärkt på små skärmar - men även på större skärmar (surfplattor, laptops, stationära datorer). Vår egna hemsida, den du tittar på just nu, är byggd enligt "mobile first"-principen.


Så här fungerar det
En mobilanpassad "mobile first" hemsida prioriterar att hemsidan visas på ett bra sätt för mobilanvändare. Med en adaptiv teknik sorteras hemsidans olika block om utifrån användarens skärmstorlek. Här säkerställs att texter och bilder är i en storlek som är läsbar även på små skärmar och fungerar med pekskärmar. Tekniken bakom känner även av om det är en mobilanvändare, och anpassar då innehållet för att spara på bandbredd (nedladdningstid) och kopplar automatiskt bort vissa funktioner, så som t ex bakgrundsvideor - så att laddtiderna blir optimala och användaren slipper fördröjningar.

Varför välja en "mobile first" hemsida?
Mängden webbtrafik som går via smartphones i Europa har ökat med hela 156 procent sedan 2014. I Sverige (2016) kommer 39 procent av all webbtrafik från smartphones - och användandet beräknas öka ytterligare. Därför är det viktigt att din hemsida är anpassad för mobiltelefoner. Vi rekommenderar en "mobile first" hemsida till de som vill erbjuda sina besökare den bästa upplevelsen i mobilen. "Mobile first" hemsida lämpar sig för alla företag, främst för B2C (Business-to-Consumer).

Fördelar med "mobile first" hemsida: Snabb och tydlig visning på mobiler, senaste tekniken t ex med möjlighet till bakgrundsvideo och andra grafiska effekter, förbättrad ranking på t ex Google vid mobilsök
Nackdelar med "mobile first" hemsida: Kan upplevas som något "tom" vid visning på stora skärmar, begränsningar i design p g a den tekniska uppbyggnaden med block

Referenser - Mobilanpassad "mobile first" hemsida

Här ser du några exempel på mobilanpassade "mobile first" hemsidor som vi skapat:

Mobile first hemsida

Brantbergs Webpublicering
www.brantbergs.se

Mobile first hemsida

NIJO Sweden AB
www.nijoab.se

Mobile first hemsida

Stuntshow
www.stuntshow.se

Prislista - Mobilanpassad "mobile first" hemsida

Mobilanpassad hemsida
["mobile first"]

Pris från


2250kr

(Engångskostnad - Inga månadsavgifter)
  • Startavgift: 1650kr
    Pris per webbsida*: 600kr
  • Uppdatering Standard: 150kr
  • Uppdatering Express: 300kr

Uppdatering Standard** utförs inom 5 arbetsdagar och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

Uppdatering Express*** utförs inom 24 timmar (vardagar) och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.


* = I prisuppgiften för skapandet av webbsidor ingår en begränsning om max 1500x3000 pixlar per webbsida för att det fasta priset ska gälla. Kompletta specifikationer ges på begäran.

** = Alla uppdateringar sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). En normal uppdatering av t ex 1-2 bilder samt text på en webbsida tar vanligen ca 10-15 minuter.

*** = Expressuppdatering sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). Expressuppdatering sker av max 3 webbsidor per tillfälle. För överskjutande antal sidor som behöver uppdateras vid samma tillfälle tillämpas Uppdatering Standard enligt ovan.

Vad är skillnaden mellan de olika hemsidestyperna?

Vi erbjuder hemsidor baserade på tre olika tekniker. För att på ett enkelt sätt förklara skillnaden mellan dessa, kan man göra en liknelse med hus.


Traditionell hemsida
= Ett ombonat och mysigt trähus. Funktionellt, men kanske utan den allra senaste tekniken.
För den som vill ha något med karaktär.
Läs mer om traditionell hemsida!

Mobilanpassad hemsida "mobile first"
= En modern villa med öppen planlösning och den nyaste tekniken.
För den som vill ha det senaste.
Läs mer om "mobile first" hemsida!

Mobilanpassad hemsida "desktop first"
= En blandning av det traditionella trähuset och den moderna villan.
För den som vill ha det bästa av två världar.
Läs mer om "desktop first" hemsida!

Våra garantier

Hos oss blir du nöjd - det garanterar vi. Vi ger alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Skulle du - mot förmodan - inte bli nöjd, behöver du inte betala en endaste krona. Så du har allt att vinna - och inget att förlora - på att prova på oss.

Brantbergs Webpublicering

Mobilanpassade hemsidor
Mobilanpassade hemsidor. Snabbt, enkelt och billigt. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!

Logotyper
Professionella logotyper för alla tillfällen. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!