MobiriseMobilanpassad hemsida - "desktop first"

En mobilanpassad hemsida enligt principen "desktop first" är blandning av det traditionella trähuset och den moderna villan. För den som vill ha det bästa av två världar. "Desktop first" innebär att man sätter datoranvändaren först med s k responsiv teknik.

Vad är en mobilanpassad "desktop first" hemsida?

En mobilanpassad "desktop first" hemsida är en webbplats där användaren av en stationär dator sätts i första hand. Designen bygger på en s k responsiv teknik där innehållet byggs i block som ändrar storlek efter användarens skärmstorlek. Denna typ av hemsida bygger på en blandning av traditionell och modern teknik och fungerar utmärkt på större skärmar (stationära datorer och laptops) - men även på mindre skärmar (mobiler och surfplattor).


Så här fungerar det
En mobilanpassad "desktop first" hemsida prioriterar att hemsidan visas på ett bra sätt för användare med större skärmar (stationära datorer och laptops). Med en responsiv teknik justeras storleken på hemsidans olika delar utifrån användarens skärmstorlek. Här säkerställs att texter och bilder är i en storlek som är optimal för större skärmar, men fungerar även utmärkt med mindre skärmar (mobiler och surfplattor). Tekniken bygger på en blandning av traditionell html-kodning och den senaste html-kodningen. "Desktop first" ger dig det bästa av två världar!

Varför välja en "desktop first" hemsida?
"Desktop first" är den bästa lösningen för dig som har kunder som till största delen sitter vid en stationär dator. Vi rekommenderar en "desktop first" hemsida till de som vill erbjuda sina besökare den bästa upplevelsen på stationära datorer och laptops - men med full funktionalitet även på mobiler och surfplattor. "Desktop first" hemsida lämpar sig främst för företag inom B2B (Business-to-Business) där användaren till stor del använder sig av en stationär dator.

Fördelar med "desktop first" hemsida: Optimal visning på större skärmar, större frihet när det gäller design, förbättrad ranking på t ex Google vid mobilsök
Nackdelar med "desktop first" hemsida: Kan upplevas som något "smått" vid visning på små skärmar, något högre produktionskostnad

Referenser - Mobilanpassad "desktop first" hemsida

Här ser du några exempel på mobilanpassade "desktop first" hemsidor som vi skapat:

Desktop first hemsida

Jurassic Expo
www.jurassicexpo.com

Desktop first hemsida

Engrave Ängelholm AB
www.engrave.se

Prislista - Mobilanpassad "desktop first" hemsida

Mobilanpassad hemsida
["desktop first"]

Pris från


2650kr

(Engångskostnad - Inga månadsavgifter)
  • Startavgift: 2050kr
    Pris per webbsida*: 600kr
  • Uppdatering Standard: 150kr
  • Uppdatering Express: 300kr

Uppdatering Standard** utförs inom 5 arbetsdagar och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.

Uppdatering Express*** utförs inom 24 timmar (vardagar) och inkluderar 15 minuters arbete, vilket motsvarar uppdatering med 1-2 bilder samt text på en befintlig webbsida.


* = I prisuppgiften för skapandet av webbsidor ingår en begränsning om max 1500x3000 pixlar per webbsida för att det fasta priset ska gälla. Kompletta specifikationer ges på begäran.

** = Alla uppdateringar sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). En normal uppdatering av t ex 1-2 bilder samt text på en webbsida tar vanligen ca 10-15 minuter.

*** = Expressuppdatering sker mot debitering per påbörjad kvart (15 minuters intervall). Expressuppdatering sker av max 3 webbsidor per tillfälle. För överskjutande antal sidor som behöver uppdateras vid samma tillfälle tillämpas Uppdatering Standard enligt ovan.

Vad är skillnaden mellan de olika hemsidestyperna?

Vi erbjuder hemsidor baserade på tre olika tekniker. För att på ett enkelt sätt förklara skillnaden mellan dessa, kan man göra en liknelse med hus.


Traditionell hemsida
= Ett ombonat och mysigt trähus. Funktionellt, men kanske utan den allra senaste tekniken.
För den som vill ha något med karaktär.
Läs mer om traditionell hemsida!

Mobilanpassad hemsida "mobile first"
= En modern villa med öppen planlösning och den nyaste tekniken.
För den som vill ha det senaste.
Läs mer om "mobile first" hemsida!

Mobilanpassad hemsida "desktop first"
= En blandning av det traditionella trähuset och den moderna villan.
För den som vill ha det bästa av två världar.
Läs mer om "desktop first" hemsida!

Våra garantier

Hos oss blir du nöjd - det garanterar vi. Vi ger alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Skulle du - mot förmodan - inte bli nöjd, behöver du inte betala en endaste krona. Så du har allt att vinna - och inget att förlora - på att prova på oss.

Brantbergs Webpublicering

Mobilanpassade hemsidor
Mobilanpassade hemsidor. Snabbt, enkelt och billigt. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!

Logotyper
Professionella logotyper för alla tillfällen. Alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Bästa budgetval!