Våra garantier

Hos oss blir du nöjd - det garanterar vi!

100%-nöjd-garantiHos oss blir du nöjd - det garanterar vi. Vi ger alltid gratis designförslag och 100%-nöjd-garanti. Skulle du - mot förmodan - inte bli nöjd, behöver du inte betala en endaste krona. Så du har allt att vinna - och inget att förlora - på att prova på oss.


Alltid gratis designförslag

Hos oss får du alltid gratis designförslag på hemsidor och logotyper. Skulle du - mot förmodan - inte bli nöjd med något av de förslag vi ger, så kan du när som helst tacka nej och vi avslutar allt arbete. Utan att du behöver betala något.

Så här fungerar det

Du kontaktar oss via e-post och berättar om dina önskemål om hemsida eller logotyp. Vi ställer lite frågor om din verksamhet för att bilda oss en uppfattning om vad det är du vill förmedla. Utifrån detta återkommer vi sedan till dig med ett eller flera designförslag.

Är du inte nöjd med det/de förslag vi ger, ställer vi några följdfrågor och tar därefter fram ytterligare förslag baserat på din feedback. I de allra flesta fall har vi i detta stadie nått fram till en design som kunden gillar och godkänner - vi går då vidare och tar fram det slutliga materialet. Om inte - så tar vi fram fler förslag, tills dess du som kund är nöjd - alternativt väljer att tacka nej till vårt erbjudande.

I händelse av att du tackar nej behöver du inte betala en endaste krona (men får då naturligtvis inte använda något som helst material som vi tagit fram). Vi debiterar aldrig någonting utan att du som kund gett ditt uttryckliga medgivande och godkänt vår design.


100%-nöjd-garanti

Vi ger alltid äkta 100%-nöjd-garanti. Förutom att vi ger gratis designförslag (se ovan) så kan du känna dig trygg även när du godkänt ett av våra designförslag. Skulle du trots allt inte bli nöjd med slutresultatet, så kan du alltid åberopa vår 100%-nöjd-garanti.

Så här fungerar det

Efter godkänt designförslag går vi vidare och tar fram det slutliga materialet för hemsida och/eller logotyp. Innan vi levererar materialet till dig, får du godkänna slutresultatet. Skulle du i detta läge trots allt inte vara nöjd med det vi skapat - så har du alltid rätt att åberopa vår 100%-nöjd-garanti. Vi avslutar då arbetet - utan att du behöver betala en endaste krona.

Notera! I händelse av att du tackar nej till ett designförslag eller ett slutligt material får du inte använda hela eller delar av det material du fått presenterat för dig. Brantbergs Webpublicering innehar alla rättigheter fram till dess full betalning erlagts av dig som kund. Du måste alltid tacka nej innan det slutliga materialet levererats till dig för att kunna åberopa vår 100%-nöjd-garanti. Levererat material debiteras alltid (p g a att detta då enkelt kan kopieras).
Bästa budgetval för hemsidor och logotyper

Bästa budgetval

Alltid gratis designförslag

Gratis designförslag

100%-nöjd-garanti

100%-nöjd-garanti

Hemsidor sedan 2001

Verksamma sedan 2001

Hemsidor

Logotyper

free hit counter

Website Monitoring by ServiceUptime.com
Website Monitoring